Welkom bij ABC Volleybal

OVER ABC VOLLEYBAL

Hier zijn we dan, het duurde even maar VV Antares en VC Blokkart hebben elkaar gevonden. We gaan samen als ABC Volleybal een mooie start maken in het nieuwe seizoen 2020-2021.

Ons DNA kwam al sterk overeen en de tijd is gekomen om dit nu verder samen te voegen en een mooie vereniging met nieuwe mogelijkheden te starten. Een nieuwe vereniging, nieuwe teams, nieuw bestuur en een nieuw thuishonk. We gaan spelen op dinsdagavond in de nieuwe Frits Philips Sporthal. In Noord Woensel uiteraard want daar liggen onze roots.

We blijven een vereniging waarbij plezier in het volleybal spel het uitgangspunt is maar waar inzet door training en competitie er natuurlijk wel bij hoort. Ook het sociale aspect mag niet ontbreken. Cafe D’N Frits, onderdeel van de sporthal geeft ons de gelegenheid om na onze inspanningen even bij te komen en met elkaar te genieten van de avond. Voor onze leden bieden we op diverse niveaus de mogelijkheid onze mooie sport te beoefenen waarbij de trainers ook nog zorgen voor een stukje opleiding en beter spel inzicht.

Sporthal Foto 4
Sporthal Foto 5